x
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
My Image

Decoratiuni interioare

de Catalin Popa

TERMENI SI CONDITII

Termeni generali de utilizare

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de Oringius Design SRL (numită în continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social în București, str. Serdarului nr.9, bl. 46B, ap.44, sectorul 1, având codul de inregistrare fiscală 23638556, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/6021/2008, telefon: 0722.582.767, fax: (031) 817.26.56.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe SITE în orice mod, culorile reale ale lucrărilor tiparite pot sa difere față de ceea ce este afișat pe ecranul monitorului. Cauza este în parte datorată diferențelor dintre spațiile de culoare ale diverselor tipuri de monitoare, dacă monitorul este calibrat sau nu, tipul de browser folosit (dacă acceptă sau nu profile de culoare) și spațiul de culoare al imprimantei folosite la reproducerea lucrării. De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:  

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE prin simpla vizitare a SITE-ului.

CLIENT: reprezintă persoana care acceseaza SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, ce inițiază și finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Oringius Design S.R.L. sau mărcii 366DSN.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de către un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produsele comandate, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENȚII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.