x
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
My Image

Decoratiuni interioare

de Catalin Popa

POLITICA DE RETURNARE

Potivit legislaţiei în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său.

Notificare se face completând Formularul de returare de mai jos.

Consumatorul are dreptul de returna produsul achiziţionat, fără penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Returnarea produsului se face în ambalajul original, şi va conţine toate materialele incluse în coletul trimis CLIENTULUI (tablou, certificat de autenticitate, factură).

Atragem atenţia că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Formular de returnare

Ne pare rau ca ati luat decizia de a returna produsul nostru. Pentru a facilita cit mai rapida rambursare a banilor dvs. va rugam sa completati formularul de returnare de mai jos.

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau observații legate de Magazinul de desene sau de obiectele comercializate de acesta, vă rugăm să ne contactati direct.

Vă mulțumim.

This field must contain Alpha Numeric characters
This field must contain Alpha Numeric characters
This field must contain Alpha Numeric characters
This field must contain Alpha Numeric characters
This field must contain Alpha Numeric characters
Va multumim, emailul a fost trimis.×
Opps! A fost detectata o problema. Va rugam reveniti.×