x
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
My Image

Decoratiuni interioare

de Catalin Popa

DESPRE

375dsn

Îmi place să desenez. Lumi nemaivăzute, personaje fantastice, povești spuse sau nespuse, interpretez prin ochii mei, mintea și mâna mea universul înconjurător. Vizibil sau invizibil. Real sau oniric.

Îmi plac poveștile, probabil că de asta am putut reda peste 400 într-un timp atât de scurt, dar lucrând la acest proiect am mai aflat ceva, tuturor ne plac poveștile. Suntem crescuți cu ele de mici copii, ne deschid imaginația, ne modelează. Oameni mari fiind ne aducem cu plăcere aminte de vremea primelor povești, dar în același timp ne facem timp pentru poveștile vârstei noastre: filmele, cărțile, jocurile. Și de ce nu, desenul :)

366DSN este un gând venit pe lume, „La baltă“, într-o seară viscolită din 2011. O idee despre sensul pe care doream să-l parcurg în următorul an: delimitarea esenţialului de neesenţial, definirea unui perimetru personal, inalienabil, în care să respir aerul micilor bucurii zilnice. Astfel am început un proiect / experiment în care, în fiecare zi, am creat câte un desen.

După un an de postări cotidiene, 366DSN.ro a devenit un album de artă virtual care conţine desene şi fotografii; de asemenea, poezii şi gânduri semnate de Nia Damian.

366DSN.ro nu s-a născut ca o afacere, ci pentru plăcerea și bucuria mea, pentru bucuria celor apropiați și tuturor celor care s-au nimerit să ajungă aici și să se regăsească „acasă“.

tablou-340dsn

Magazinul de decoratiuni interioare crează o nouă dimensiune lui 366DSN, dimensiunea fizică, palpabilă, îi dă volum, textură, lungime și lățime. Le permite iubitorilor de frumos, de povești, de desene să aibă și să se bucure în casa sau biroul lor de un tablou. Un tablou original, desenat de mână, prelucrat pe iPad sau pe computer în programe de grafică digitală. Unele tablouri vor fi reinterpretări ale variantelor imaginate prima dată pe 366DSN.ro.

Așadar, 366DSN.ro intră într-o nouă etapă, sper eu mai interesantă, oricum inedită cel puțin pentru mine. Tuturor celor care au fost de la început cu 366DSN și m-au susținut pe parcursul derulării acestui proiect le mulțumesc și îi asigur că, atâta vreme cât voi mai avea idei și pasiune, desenele vor continua.


Cătălin Ştefan Popa
Artist digital